Lara,Wellfleet(MA) Podijeli

[ STUDENT EXPERIENCE - Lara Ivancic ] Wellfleet, Massachusetts

Ovaj tjedan vam predstavljamo pricu nase Lare koja je s nama ove sezone prvi puta sudjelovala na W&T programu a vec je rezervirala svoje mjesto za slijedecu sezonu .. Procitajte Larinu pricu i pogledajte slike, razmislite gdje bi ste vi htjeli biti slijedece ljeto.

Odluciti se ici u Ameriku na 4 mjeseca; putovati i raditi je za mene vec duze vrijeme bila velika zelja. Iako sam vec sve znala sto zelim vidjeti i dozivjeti nisam znala sto mogu ocekivati kada dodem...Nakon sto sam vratila ulozeno i obnovila vise od pola ormara i nesto tehnologije  Odvojila sam ipak jednu lijepu svotu za putovanje, ipak sam radila marljivo cijelo ljeto stoga sam se odlucila nagraditi .Moje putovanje je izgledalo ovako Massachusetts- New York- Nevada- Arizona - California - Florida - Washington DC- New Jersey bilo je ludo i nezaboravno ljeto ne samo zbog putovanja nego i zbog ljudi koje upoznas i s kojima na kraju postanes i prijatelj. Ja idem ponovno ali ovog puta s puno vise znanja i iskustva jer jos uvijek moram otkriti veliki dio Amerike....

Ako i ti zelis provesti jedinstveno ljeto radeci i putujuci po Americi, uradi to s Vikingom. Za sve informacije slobodno svrati do jednog od nasih ureda u Zagrebu ili Osijeku.


  Karla, Rehoboth Beach(DE) Filip i Ivana,Anchorage(AK)  

Prijavite se online!


Popularne ponude 70 Ponude | Pogledajte više