Ivana, Bartlett (NH) Podijeli

S obzirom da mnoge od Vas očekuje ljeto u Americi donosimo vam još jedno u nizu studentskih iskustava za koje se nadamo da će vas malo ugrijati. Danas je to priča Ivane Bralo, studentice iz Splita!

Splićani, i svi koji se tako osjećaju, sve informacije vezano uz program mogu dobiti u uredu u Splitu, a ostatak Hrvatske u Zagrebu, Osijeku ili online putem naše internet stranice (www.vikingtravel.hr/register) ili naše FB stranice :)

Ivanino iskustvo pročitajte u daljnjem tekstu

"Putovanje je moja strast, i oduvijek sam putovala kada bi se god ukazala prilika za to. Stoga je logičan slijed bila i Amerika. Čim sam čula za Viking i Work and Travel program, znala sam da se želim upisati, raditi i putovati Amerikom. 

Studiram u Splitu na Ekonomskom fakultetu, pa sam se tamo i upisala na Premium program za sezonu WAT 2016. Odabir je pao na Bartlett, NH, lijepo i mirno planinsko mjesto, ali mjesto je bilo premalo, hladno i nije bilo puno ljudi, pa smo se kolegica i ja odlučile preseliti u drugu saveznu državu, Sjevernu Karolinu u Mrytle Beach i tamo provele ostatak predivnog ljeta na plaži uz ocean.
Bilo je to predivno iskustvo koje bih svakome preporučila. Svi bi bar jednom tijekom svog studiranja trebali otići na ovaj program. Upoznala sam mnogo zanimljivih ljudi, stekla razna prijateljstva i doživjela nezaboravno iskustvo koje ću pamtiti cijeli zivot! :) 
Što se putovanja tiče mislim da smo baš dosta proputovale: Myrtle Beach, Miami, Las Vegas, Grand Canyon, Los Angeles, Boston, New York...
Jedino za čime žalim je to što sam se prijavila na zadnjoj godini studiranja, te više nisam u mogućnosti sudjelovati u programu, ali sretna sam što sam uopće imala priliku."


  Dusana,Ocean City (MD) Matea,Ocean City (NJ)  

Prijavite se online!


Popularne ponude 70 Ponude | Pogledajte više