Karla, Rehoboth Beach(DE) Podijeli

[ STUDENT EXPERIENCE - Karla Kurtanjek ] Rehoboth Beach, Delaware

Noćni život Ocean city-ja, Los Angeles i New York... što je sve naša Karla vidjela i doživjela? Pročitajte u sljedećem postu 

Odgovoriti na pitanje kako mi je bilo u Americi proteklo ljeto nije lako. Osjećaje i uspomene je teško pretočiti u riječi, ali dat ću sve od sebe da vam dočaram svoje ljeto u Americi.
Pripreme su počele u Zagrebu s Viking agencijom. Najteže je bilo naći posao koji mi odgovara. Jedino u što sam bila sigurna je da želim biti blizu oceana. I nakon višednevnog pretraživanja ukazala mi se prilika da radim u Rehoboth Beachu, simpatičnom turističkom gradiću u saveznoj državi Delaware. Prve dane u Americi, neću vas lagati, sam provela pitajući se: Šta mi je ovo trebalo? Nije lako naći se u situaciji koja ti je potpuno nova i morati se sam snaći, ali za sve postoji prvi put. A odlazeći u Ameriku puno ćete toga doživjeti prvi put i puno ćete naučiti o sebi i shvatiti da i naizgled nemoguće stvari postaju moguće. Kako sam bolje upoznala mjesto i svoje cimere sve je nekako sjelo na mjesto. Počela sam raditi, ubrzo sam i našla drugi posao i vrijeme je nekako brzo prolazilo. Htjela sam iskoristi svaki trenutak da nešto novo iskusim i doživim. Odlazila sam na jednodnevne izlete u obližnje gradove poput Washingtona i Philadelphie, iskusila sam noćni život Ocean Citya i za vrijeme grace perioda sam posjetila prekrasan Los Angeles i dinamičan New York.
Kada se sada osvrnem na svoju američku avanturu sretna sam što sam imala priliku otići i doživjeti najbolje ljeto svoga života. Ne žalim za ničim. Upoznala sam predivne prijatelje, upoznala sam samostalniju, slobodniju i zreliju sebe, zaradila za svoja putovanja i zabavila se kao nikada do sada. Moj savjet je odete ako možete to je prilika života i iskustvo koje se ne zaboravlja.

Ako i ti želis provesti jedinstveno ljeto radeći i putujući po Americi, uradi to s Vikingom. Za sve informacije slobodno svrati do jednog od nasih ureda u Zagrebu ili Osijeku.


  Priče naših sudionika Lara,Wellfleet(MA)  

Prijavite se online!


Popularne ponude 70 Ponude | Pogledajte više