Domagoj i Ana, Ocean City(MD) Podijeli

STUDENT EXPERIENCE - Domagoj Bilić i Ana Tomić Bilić]

Dragi naši,

danas vam djelimo jedno nama posebno drago iskustvo našeg Domagoja i njegove, sada već supruge Ane. 

Pročitajte njihovo iskustvo i pogledajte nezaboravne trenutke koje su fotografirali, a sigurni smo da ćete se nakon toga i vi poželjeti prijaviti na program. To možete učiniti ovdje ➡️http://www.vikingtravel.hr/register

"Na WAT program smo se prijavili za 2015. godinu, te smo dobili posao u Ocean City (OC), država Maryland, u jednom od najpoznatijih restorana u samom gradu. Iako smo 4 mjeseca uistinu mukotrpno radili na raznim poslovima, jedino čega se sjećamo u ta 4 radna mjeseca su samo lijepe stvari koje su se dogodile i naravno ljudi koje smo upoznali i s kojima smo proveli to vrijeme. A i ono što nam se tada činilo teško i neizdrživo, danas se sa oduševljenem prisjećamo i prepričavamo.
Nakon odrađena 4 mjeseca u Ocean Cityu, zaputili smo se u našu avanturu života. Kada gledam iz sadašnje perspektive čini mi se nemogućim obići sva mjesta koja smo mi posjetili za nepunih mjesec dana i to pazi!! u Americi. Prvi grad koji smo posjetili, a u koji smo sletjeli na zapadnu obalu bio je Los Angeles, gdje smo i iznajmili auto te krenuli na naš „road trip“. Iz LA-a smo se zaputili u San Diego, odakle smo i nastavili našu rutu preko Sedone do Wiliamsa, malog gradića u kojem još sve odiše u kaubojskom duhu (definitvno preporučujemo). Dalje smo se zaputili vidjeti famozni Grand Canyon, zatim Las Vegas i na putu prema San Franciscu smo posjetili Nacionali park Yosemite. Nakon par dana provedenih u SF, sletjeli smo u Chicago gdje smo također proveli par dana. Nakon Chicaga smo sletjeli New York odakle smo krenuli na obilazak istočne obale. New York – Washington - Phiadelphia – Niagrini slapovi – Boston – i na kraju povratak u NY, gdje smo i ostali 5 dana do našeg povratka u Hrvatsku. Šta reći nakon svega, bili u 10 saveznih država, vidjeli svakakve kulture, svjetski poznate građevine i prirodne atrakcije, upoznali nevjerovatne ljude i to sve u 5 mjeseci...vratili se praznih đepova, ali punih kofera i ono najbitinije puni doživaljaja i uspomena koje nam nitko ne može oduzeti do kraja života. Ana i Domagoj"

 


  Toni,Rapid City(SD) Tena,Rapid City(SD)  

Prijavite se online!


Popularne ponude 70 Ponude | Pogledajte više