Interview s poslodavcem i dobivanje radne ponude Podijeli

Većina studenata bilo da li su odabralili Self ili Premium opciju programa će pristupiti Interview-u s željenim poslodavcem. Interview se obično održava preko Skype-a ili telefonskim putem.

Interview s poslodavcem u većini slučajeva traje oko 10 minuta. Poslodavcima je najvažnija razina engleskom jezika kojom student raspolaže a manje njegovo radno iskustvo. Ovisno o razini znanja engleskog jezika poslodavac će vam ponuditi traženi ili alternativni posao. 

 

  • Studenti koji su odabrali Self Arranged opciju

Sami pronalaze posao i željenog poslodavca tako da sami ugovoraju interview i detalje posla. U nekim slučajevima studenti će moći ugovoriti posao preko mail-a bez interview-a.

Jednom kada poslodavac studentu potvrdi da je dobio posao, poslodavac je dužan popuniti Radnu ponudu (Jof Offer) koji će student poslati na verifikaciju (odobrenje).

 

  • Studentima koji su odabrali Premium Placement opciju

Viking ugovora vrijeme interview-a s odabranim poslodavcem. Bez Skype imena Premium studenti se ne mogu prijaviti za posao. Prije pritupa interview-u studenti su dužni poslati poslodavcu svoj CV i Mottivation letter.

Studenti se mogu prijaviti samo na jedan posao odnosno interview odjednom.

Kada student uspješno prođe interview poslodavac će mu ponuditi radnu ponudu (Job Offer). U slučaju da student odbije prvotno željeni posao nakon interview-a , naknada za pristupu novom interview-u iznosi 75 EUR.

U slučaju da student ne prođe na interview-u on se može prijaviti na drugi posao/ interview bez ikakvih dodatnih troškova (pod uvjetom da se prijavljuje na posao kod istog sponzora). Vaš Viking će vam omogućiti neograničeni broj prijava skroz dok ne dobijete posao ili dok ima slobodnih mjesta u programu.

Studenti mogu odraditi intervju s poslodavcem od doma ili u najbližem Viking uredu.

Većina Vikingovih studentata bez problema dobiju posao već nakon prvog interview-a.

  

                                      


  Koji poslovi nisu dozvoljeni? Smještaj  

Prijavite se online!


Popularne ponude 21 Ponude | Pogledajte više