Josipa, Sister BAY, WI Podijeli

[STUDENT EXPERIENCE - Josipa Kraljević] Dragi studenti!

Postoji li u vama i dalje dvojba prijaviti se za sudjelovanje na program ili ne, vjerujemo da će vas ovo lijepo iskustvo potaknuti da prestane razmišljati i prijavite se za W&T 2018!

Naša draga Josipa prošlo je ljeto provela u SAD-u, mjestu Sister Bay, WI, a ovim joj se putem zahvaljujemo što je svoje iskustvo odlučila podijeliti s vama ne bi li vam pomogla odlučiti se.

"Oduvijek sam voljela putovati a kada sam čula za program Work&Travel USA znala sam da ću i ja jednoga dana sudjelovati u njemu. Amerika je bila moj san pa je odluka lako pala, samo je bilo pitanje gdje ići i što raditi. Na jesen 2015., prijateljica i ja smo dobile kontakt od jednog poslodavca i nismo gubile vrijeme pa smo se čim prije prijavile na Self opciju i uzbuđeno čekale to ljeto 2016. Živjele smo i radile u mjestu Sister Bay u državi Wisconsin. Predivno turističko mjesto na obali jezera Green Bay, puno poslovnih prilika i predivnih ljudi. Iako malo mjesto, ništa nam nije nedostajalo. Imale smo priliku raditi različite poslove, upoznati ljude iz različitih zemalja te ostvariti neprocjenjiva prijateljstva i poznanstva. I sa sigurnošću mogu reći da te ljude i to mjesto nikada neću zaboraviti. 
Nakon nešto više od 3 mjeseca, krenula je avantura zvana ''grace period'', odnosno putovanja po Americi. Prva postaja je bila Chicago a nakon njega zapadna obala - LA, Las Vegas, Grand Canyon i San Francisco. Sve ono što sam godinama gledala samo na slikama, napokon sam mogla vidjeti uživo, i osjećaj je nevjerojatan! Nakon toga je slijedila istočna obala: Niagarini slapovi, Washington, Philadephia i šećer na kraju - New York. 
Riječima se ovakvo iskustvo ne može opisati, znam samo da je nešto što ću pamtiti cijeli život."
 

 


  Irena,Southwest Harbour (ME) Dusana,Ocean City (MD)  

Prijavite se online!


Popularne ponude 70 Ponude | Pogledajte više