Dusana, Ocean City (MD) Podijeli

[STUDENT EXPERIENCE] Dragi studenti!

Nakon male pauze prošloga tjedna danas ponovno pročitajte jedno sjajno iskustvo s Work and Travel programa.

Radi se o našoj Dušani Marić čije iskustvo, kao i inače, pročitajte u daljnem tekstu 

Hvala Dušana Marić:)

"Putovanje je nešto što ti nitko ne može oduzeti. Način na koji obogaćuješ sebe upoznajući nove gradove, kulture, ljude...Moj moto je „Puno radi i puno putuj!“ Ako se slažeš, Work&travel je idealna prilika za tebe! Što se Amerike tiče, ona je za mene doista jedan drugi svijet. Sve mi je bilo novo i zanimljivo. 
Moje odredište bio je Ocean City u državi Maryland, radila sam u zabavnom parku „Trimpers Rides“ i u restoranu kao server. Preko ljeta Ocean City posjeti 320 000 do 345 000 ljudi. Krasne plaže, idealno mjesto za obiteljski odmor. Hoteli, restorani, zabavni parkovi i boardwalk. Boardwalk - duša grada; bezbroj štandova sa suvenirima, odjećom za plažu, pomfrijem, limunadama, kokicama i sladoledima. 
Često su me prijatelji pitali jesam li se prilagodila američkom načinu života?! Mislim da sam svoj način života prenjela tamo. Trčala sam, kuhala, radila, izlazila, putovala (za djevojke: nisam se udebljala). Ocean City ima idealni geografski položaj na Istočnoj obali koji omogućava jednodnevna i vikend putovanja u velike gradove u okolici za vrijeme programa. Ono na što sam se prilagodila je otvorenost svega od 0-24 što bi značilo shopping namirnica ili pranje i sušenje veša u 2 ujutro poslije posla. Na kraju programa ostane ti određena svota novca, možda po prvi put donosiš odluke kako ćeš taj novac potrošiti?! Ali ono što zapravo ostaje nakon programa su ljudi i uspomene, a to je neprocjenjivo! 
Sve više je ovakvih programa, sve više je svijet otvoreniji. Treba samo disati."


  Josipa,Sister Bay (WI) Ivana,Barlett (NH)  

Prijavite se online!


Popularne ponude 70 Ponude | Pogledajte više