Viking Job Fair 14.02.2017 Podijeli

Poštovani

14.02.2017 Viking u suradnji sa svojim Američkim sponzorima organizira jedini i najveći Job Fair u Hrvatskoj.

Traže se studenti koji žele raditi u jednom od najvećih trgovačih lanaca u S.A.D.-u i uz to poslodavac dolazi osobno u Zagreb držati interview-u sa studentima.

Pozicije koje se nude su jako tražene i svake godine sve više i više studentata baš bira pozicije kao: Service Clerk/Cashier , Deli Clerk , Bakery Clerk,  Produce Clerk , Grocery Clerk

Mjesto rada je New England Area koje je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u S.A.D.-u , gdje ljetuju američki senatori, kongresmani, bivši i sadašnji Predsjednici...mjesta na kojima mozete raditi su: Conway(NH), Gilford(NH), South Yarmouth(MA), Belmont(NH), Gloucester(MA),East Falmouth(MA) , Harwich(MA), Marshfield(MA), Hyannis(MA)

Poslodavac za odabrane pozicije nudi visoku satnicu od 10$-11$ po satu uz cijenu smještaja od 100$-150$ tjedno ovisno o mjestu rada. Naravno poslodavac dopušta da i studenti nađu i drugi posao...

Broj mjesta na Job Fair-u je ograničen stoga požurite i poklonite sebi najljepši pokon za Valentinovo; nezaboravno iskustvo u Americi.

Za sve dodatne informacije o pozicijama i Job Fairu slobodno kontaktirajte vaš Viking putem maila, telefonski ili svratite do jednog od naših ureda u Zagrebu, Osijeku i Splitu.