Kako se prijaviti za Tax Refund? Podijeli

Vaš Viking je učinio proces prijave povrata jednostavnim, prateći dane korake možete nam podnijeti vašu aplikaciju online ili direktno u jednom od naših ureda.

1. Prvi korak je skupljanje potrebne dokumenaticije, koja uključuje:

  • Kopiju J1 VISA-e
  • Kopiju putovnice
  • Kopiju vaše SSN kartice
  • Zadnje izvode plaća od svih poslodavaca ili W2 obrazce od svih poslodavaca

 

2. Drugi korak je predaja dokumentacije, popunjavanje Max Tax Refund Application Form-a i potpis ugovora. Jednom kada predate svu potrebnu dokumenatciju vaš Viking preuzima obvezu popunjavanja i slanja vaše Porezne prijave u IRS odnosno DOR.

Ako niste u mogućnosti doći osobno do jednog od naših ureda, sve radnje vezane za vaš povrat možete odraditi i online tako da nam se javite na: zagreb@vikingtravel.hr ili osijek@vikingtravel.hr

 

3. Treći korak je primitak vaših čekova. Većina studenata ima pravo na povrat Federalnog i State poreza stoga će primiti 2 odvojena čeka. Čekovi stižu na vaše ime u naš ured. Vaš Viking vam ne skida nikakvu proviziju s vašeg čeka, nego je cijena naše usluge fiksna i neovisno o vašoj zaradi ili broju poslodavaca. Uslugu povrata poreza plaćate tek kada vaši čekovi stignu u naš ureda.

Cijena usluge povrata poreza iznosi:

  • Federal povrat - 50$
  • State povrat - 30$

Vrijeme obrade poreza ovisi o IRS-u i DOR-u, u većini slučajeva studenti će zapriti Federal ček u roku od 2-3 mjeseca a State ček u roku od 3-5 mjeseci. 

 

Napomene:

* W2 obrazac (godisnji porezni izvod) vam je dužan poslati svaki od vaših poslodavaca na kraju kalendarske godine

*Određene savezne države zahtjevaju isključivo W2 obrasce za obradu i povrat poreza dok neke savezne države ne vraćaju State porez.

*Kod prijave povrata poreza je potrebno da student prijavi svu zaradu i sve poslodavce kod kojih je radio jer u suprotnom će mu aplikacija biti odbijena od strane IRS-a.

*Studenti koji su sudjelovali u "WAT" programu preko drugih agencija, također mogu napraviti povrat poreza preko Viking agencije. Uz gore navedene dokumente potrebno je priložiti  DS 2019 obrazac te scan avio karte


  Što je to usluga Max Tax Refund? Koliki je iznos povrata poreza?  

Prijavite se online!


Popularne ponude 70 Ponude | Pogledajte više